STEEK UW LICHT EENS OP BIJ MAXXINNO.
                        Maxxinno HF- infrarood projectverwarming, duurzaam gegarandeerd.
 

Grand Cafe van de Betuwe, Tiel  
Centraal gelegen aan de Markt 2 te Tiel en met vrij uitzicht op Flipje vindt u het sfeervolle Grand Café “Hart van de Betuwe”. Het Grand Café is al vele tientallen jaren een begrip in de wijde omgeving van Tiel. Heerlijk eten, lekkere wijn, vriendelijke grenzeloze bediening, praatje hier en daar in een typisch Bourgondisch zeer ontspannen sfeer. Het is zowel op het terras als binnen ruim en sfeervol opgezet. Ook bedrijven maken graag voor zakendiners of een drankje gebruik van deze ontspannen sfeer. Het Grand Café is niet uitsluitend duurzaam in service en de kwaliteit van dineren en lunches maar ook zijn zij er zich van bewust om een duurzame bedrijfsvoering te bezitten. Voor hen is het belangrijk dat ook zij hun steentje bijdragen aan een betere en schonere wereld. Een belangrijke stap hierbij is comfortabel en duurzaam verwarmen, en dan is Maxxinno ook voor hen een vanzelfsprekende en verstandige keuze.

Showroom badkamers Beneden-Leeuwen.

GBM sanitair Studio B.V. staat voor exclusieve high- end badkamers Een luxe badkamer is een droom van elke woningbezitter. Niet alleen de inrichting maar ook het kunnen ontspannen in een badkamer is door de jaren heen gewijzigd naar een plek waar men de tijd neemt om volledig tot rust te komen. De huidige sanitaire ontwikkelingen van luxe en design zorgen voor deze ontspanning. Gepassioneerde medewerkers van GBM in Beneden-Leeuwen leiden u dan ook met trots rond in de groots opgezette showroom waarin men van de vele ideeën kan genieten. Ook neemt men graag de tijd om uw persoonlijk wensen te bespreken zodat ook uw droombadkamer gerealiseerd kan worden. Voor eigenaar Alex van Gruijthuijsen is naast een uitstekende service ook alleen het beste van het beste vanzelfsprekend. Wellicht was dit voor hem dan ook de rede om te kiezen voor Maxxinno als hoofdverwarming voor badkamers en de showroom zelf. 

Project Zorgboerderij De Linde te Nistelrode. 

Eigenaren Cor en Anke van zorgboerderij De Linde te Nistelrode stellen hun bedrijf graag open voor dagbesteding zodat zij alle mooie en interessante zaken van hun bedrijf met ouderen kunnen delen. Zo vinden zij het ook belangrijk om anderen in de gelegenheid te stellen voor het leggen van nieuwe sociale contacten. Daarnaast kan men en wat van het echte buitenleven in het landelijk gelegen mooie Nistelrode te ervaren. Hier verstaan zij dus onder om op een prettige manier inhoud te geven aan een zinvolle dagindeling. Het behoud van eigenwaarde, zelfstandigheid en sociale vaardigheden staan hierbij altijd op de eerste plaats. Ook het comfort en gezondheid geniet bij hen een hoge prioriteit. Zij hebben bijv. ook gekozen voor Maxxinno verwarming. Belangrijke aspecten hierbij waren o.a. een gezonde verwarming en een stabiel klimaat. Gezond, omdat er niet met convectie (warme lucht zoals bijv. cv-gas of warmtepomp) maar met een serene en zeer aangename warmtespreiding. Hierdoor worden er geen stof of bacteriën door de ruimte verspreid.


Project scholen Rijswijk. Gezond en kostenbesparend verwarmen.

Schoolgebouw de Zonnewijzer te IJzendoorn beet in 2016 de spits af!

Scholen verwarmen met Maxxinno draagt bij aan gezondheid en welzijn.

Er ontstaat een wezenlijk gezonder leefklimaat doordat er aanzienlijk minder stof en ziektekiemen worden verspreid. Hierdoor kan ziekteverzuim worden voorkomen. Doordat er niet met lucht wordt verwarmd, worden ziekmakende bacteriën namelijk aanzienlijk minder door een lokaal verspreid. Allergieën en/of andere luchtwegproblemen nemen af waardoor er een gezonder klimaat ontstaat.

Een belangrijke groep binnen de utiliteit is het onderwijsvastgoed dat Nederland rijk is. Bij 10.000 scholen (een overwegend oudere voorraad) bestaat er een urgentie in verduurzaming.

Wanneer men een GPR gecertificeerd gebouw ontwikkelt kan men gebruikmaken van de MIA en Vamil-regeling en komen de complete gebouwkosten voor subsidie in aanmerking. 


Project verwarmen architectenbureau.

Ook Atelier voor Bouwkundig Advies en Ontwerp Van den Bogaert te Schaijk verwarmt het hypermoderne kantoor naar volledige tevredenheid. De kleuren van de inrichting bestaan uit een prachtige combinatie van wit en zwart waardoor er een zeer serene sfeer ontstaat. Ook de verschillende iHeatpanelen zijn in het zwart geleverd waardoor de aan het plafond geheel opgaan in deze sfeer. Volledig glazen voorgevel Vloeroppervlak: ong. 90m2 Plafondhoogte: 4.0 mtr Gewenste temperatuur 22℃ Totaal geplaatste iHeatpanelen: 3 st. 120x60cm/2000W Reactie mevr. van den Bogaert: Ben zelf in ieder geval super enthousiast over het resultaat, de panelen in de ruimte.

Project gehele woningen als hoofdverwarming.

 Maxxinno, een perfecte synergie in kwaliteit en vakmanschap. Het perfecte alternatief voor elke woning, kantoor, bedrijfspand, winkel, chalet, vakantiewoning, serre, garage, etc. Met trots kunnen we alweer vele jaren bogen op zeer veel klanten die zeer tevreden zijn doordat zij voor Maxxinno infrarood warmtepanelen van Maxxinno hebben gekozen. Ook de bovenstaande woning werd binnen enkele uren geheel voorzien met het iHeatpanel als hoofdverwarming. Bijv. deze ruime woonkamer incl. open keuken van 46 m2 worden met maar 2 stuks 120x60cm van elk 1300W verwarmd! De badkamer en overige ruimten werden vanwege een kleinere afmeting van de andere Maxxinno uitvoeringen voorzien. Bent u ook al klaar voor het nieuwe verwarmen van Maxxinno?Project autobedrijf showroom/garage.

Autobedrijf Paul van Bergen is een bij uitstek zeer duurzaam autobedrijf. Zij bezitten niet uitsluitend een specialisme in Mercedes en overige exclusieve automerken maar nemen daarnaast ook wel degelijk hun verantwoordelijkheden in duurzame oplossingen. Uniform gaat het hierbij ook om het milieu en energie.

Zij zijn dus een bedrijf met een scherpe blik in de toekomst dat midden in de samenleving staat. Een van de duidelijke voorbeelden in duurzaamheid zijn de geïnstalleerde iHeatpanelen van Maxxinno in de showroom/receptie/koffiehoek en in de werkplaats. Hierdoor hebben zij het energieverbruik van het 3000m2 bedrijfspand drastisch weten te verlagen en het comfort aanzienlijk kunnen verhogen. 

Project kantoren verwarmen.

Het moderne Hypotheek- en Assurantiekantoor Van der Wijst te Schaijk verwarmt naar volle tevredenheid het gehele nieuwe pand op milieuvriendelijke wijze met Maxxinno. Het vloeroppervlak bedraagt ong. 230m2 en de plafondhoogte bedraagt maar liefst 4 mtr.

Vanwege de moderne inrichting en kleuren heeft men gekozen voor chique zwart. Een bijzonder mooi geheel.

Verwarmd werden het kantoor/ontvangstruimte, keuken, directiekantoor en kitchenette. 

Het installeren kon gebeuren zonder hak en breekwerk waardoor een tijdelijke sluiting van het kantoor dan ook niet ter sprake kwam. Men hielt zich zoals gebruikelijk met de dagelijks kerntaken bezig. 

Project honden en kattenverblijven

Honden en Kattenpension "de Ankerplaats" te Herpen. Natuurlijk wilt ook u er van overtuigd zijn dat uw huisdier de best mogelijke verzorging ontvangt. Joop en Sientje doen er dan ook alles aan om uw huisdier optimaal te verwennen. Zij verwarmen namelijk met Maxxinno de verblijfsruimte op een zeer aangename wijze zodat er zelfs op de koudste dagen aangenaam verbleven kan worden door de dieren. 

Kennel 100m2 met 3 st. 2000W iHeatpanels 

Ontvangstruimte 28m2 met 1 st. 2000W iHeatpanel 

Kattenpension 18 m2 met 1 st. 1300W 120x60cm iHeatpanel


Project Kerkzaal.

Infrarood verwarmen van de kerkzaal van Leerhotel Het Klooster. Ook de hoge ruimte van maar liefst meer dan 20m en met enkele honderden m2 vloeroppervlak worden door Maxxinno verwarmd. Op de afbeelding vindt u aan de linker en rechterzijde onze transparante FIR- warmtepanelen in een kerkgebouw waar o.a. conferenties worden gehouden. 

Project Brandweerkazerne Geldermalsen.

PROFESSIONELE MOBIELE VERWARMING MET GEÏNTEGREERDE AANSTURING.

De garage van de Brandweerkazerne te Geldermalsen is een flinke ruimte. Het onderhoud wordt gedaan door twee monteurs.

De gehele hal verwarmen terwijl er maar twee personen werkzaam is een erg kostbare situatie. Met twee stuks Buddy Pro van Maxxinno hebben we de mogelijkheid gecreëerd dat men daar waar men werkt ook gericht comfortabel kan verwarmen.


Project Kantoorverwarming.

Professionele advisering en ondersteuning tot aan de oplevering van uw projectverwarming. Als projectadviseur op het specifieke gebied van verwarming middels accumulerend HF-infrarood adviseren wij van een sociale huurwoning tot aan grote complexe bouwprojecten. Nieuwbouw & Renovatie: Geen project is voor ons te groot of te klein. Door onze multidisciplinaire aanpak kunnen wij elk project vanaf de start tot aan een succesvolle oplevering volbrengen. 

Project verwarming recreatiewoningen

Living/keuken 45m2: 2 st. 120x60cm1300W Badkamer 5m2: 1 st. 60x60cm/500W Op recreatieparken zijn de gasprijzen meestal aan de hoge kant, waardoor de aanschaf van een Maxxinno verwarming al snel is terugverdiend. Veel bezitters van recreatiewoningen, woonboten en chalets hebben deze Maxxinno’s al ontdekt als dé oplossing voor de ook vaak erg hoge stookkosten op recreatieparken. Nu, tijdens de koude winterdagen, genieten zij dankzij Maxxinno van een comfortabel verblijf. Het in toenemende mate populaire verwarmingssysteem van Maxxinno is dan ook hier zeer populair geworden. Het verwarmen van recreatiewoningen geeft vaak een probleem doordat de huisjes dunwandig zijn en soms over een minder goede isolatie beschikken. Daarnaast beschikken deze huisjes ook van grote raamoppervlakken om van de omliggende natuur te kunnen genieten. Een Maxxinno maakt gebruik van elektriciteit. Vanwege het accumulerend verwarmen, en doordat de slimme thermostaat het verbruik na het opwarmen sterk terug schakelt nemen de stookkosten aanzienlijk af. Dit alles tezamen maakt dat dit een zeer aantrekkelijk warmtesysteem is. Risico’s als koolmonoxide en brand zoals deze bestaan bij gas, zijn volledig uitgesloten.


Project Monumentale Villa Appartementen.

De doelstellingen hierbij waren: snelle opwarming, ruimtebesparend, lage installatiekosten, lage of geen onderhoudskosten, duurzaam, comfortabel, gezond, energiezuinig, esthetisch verantwoord, emissievrij, lange levensduur, geen geluiden en niet geurverspreidend. Hierbij zijn een architectenbureau, een technisch bureau, aannemer en onderaannemers betrokken. 

Sinds jaren kunnen we refereren aan een uitgebreide kennis en know-how betreffende het verwarmen van gehele renovaties of nieuwbouw. Wij van Maxxinno zijn specialisten binnen ons vakgebied die vanuit een geheel nieuw gezichtspunt naar uw energie-infrastructuur kijken. 

De gestegen energieprijzen maken dat de woonlasten aanzienlijk oplopen. Met name ook in de sociale woningmarkt is men zich hier steeds meer bewust van geworden. Immers, huur en energiekosten zijn een groot onderdeel van het besteedbare budget van de bewoner. Om de stijgende energiekosten te lijf te gaan is er door Maxxinno een geheel nieuwe wijze van verwarmen op de markt gebracht waar niet alleen de corporaties maar ook de bewoners een integraal voordeel mee behalen. Namelijk, energiebesparing en een flinke besparing op onderhoud én installatiekosten. Daarnaast komt er in een woning extra ruimte vrij doordat er geen cv-ketels, leidingen en armaturen overbodig zijn geworden. 

Project verwarmen gehele woning Berkel Rodenrijs.

Een van de zeer tevreden Maxxinno klanten schrijft; 
Iedereen heeft het er over en laat graag zijn of haar mening horen: maar hoe duurzaam is Lansingerland eigenlijk. Wat doen de ondernemers en inwoners van onze gemeente er zelf aan om woning, bedrijf of leefwijze toekomstbestendig te maken, passend in het duurzame profiel. De Heraut kijkt graag even binnen om daar verslag van te doen. Berkel en Rodenrijs – Voor Koos en Gerda van Os is milieubewust leven iets dat bij hen past. Ze kregen het in hun opvoeding mee om goed om te gaan met de spullen die de aarde geeft en die niet te verkwisten. Dat begon al toen zij zich als jong getrouwd paar vestigden in Berkel en Rodenrijs. Radiatoren de deur uit! Vorig jaar werden alle radiatoren uit het huis verwijderd.  De infrarood verwarming van Maxxinno houdt elke ruimte op de gewenste temperatuur. En ook de vloer blijft dan door de infraroodverwarming ook nog lekker warm.

Distributiecentrum Kruidvat in Heteren.

Het distributiecentrum Heteren van de retailer Kruidvat had problemen met klimaatbeheersing in een kantoorruimte voor aankomst van goederen. Een zestal grote laad- en losdeuren sluit aan op de kantoorruimte waar de goederen worden geboekt. Door deze laad- en losdeuren kwam 's winters een enorme kou binnen waardoor de werkomstandigheden voor het personeel niet altijd even prettig waren.

Daar in deze ruimten de artikelen aangeleverd worden, wordt er in deze ruimte heel wat tijd doorgebracht door het personeel. Uitpakken, sorteren en prijzen wordt in een en dezelfde ruimte gedaan om zo het winkelend publiek niet lastig te vallen.

Het ziekteverzuim kan in beide omstandigheden aanzienlijk toenemen. Doordat F.I.R. infraroodwarmte de ruimte niet verwarmt door luchtverplaatsing, maar door accumulatie van de warmte in alle vaste lichamen. 


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info